Friday, September 20, 2013

Warisan Rimba

Bismillah.
Terlupa nak update cerita mengenai perkelahan kami bersama keluarga. Seronok dalam kesederhanaan.

Monday, September 2, 2013

Hujung bulan lama sangat

Bismillah,

Boleh ke nak tunggu sampai hujung tahun ni..??

Dah tergedik sangat nak resign ni..

Aku hairan..Orang lain sibuk nak cari kerja..aku sibuk nak berhenti...

Tolong lah....Tak boleh dah ni....

Tersekat-sekat rasanya....

Puasa 6

Bismillah,

Dah 26 Syawal harini.

Pelan minggu lepas tak jadi 6 hari rupenye..
Huhu, tak cukup satu hari...
Suka sangat buat last2x minutes kan?

Shikin2x...
Selamat bertarung dengan perut keroncong hari ini dan sepanjang minggu ini...
Boleh ke ni??

Niat ok??
Betulkan cepat...

Selamat Berpuasa 6 Shikin...
Even tak cukup satu hari pun takpelah...